Panna Cotta med skogsbærsaus

panna 13

Panna Cotta med skogsbærsaus

By Jeanette Published: april 25, 2016

  • Yield: 6 porsjoner
  • Prep: 3 hrs 0 min
  • Cook: 25 mins
  • Ready In: 3 hrs 25 mins

Dette er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Bærsausen ligner en coulis, men jeg bruker stavmikser istedet for å presse bærene gjennom en finmasket sil. Denne desserten kan gjerne lages dagen i forveien.

Ingredients

Instructions

  1. Sett gelatinplanene i en skål med kaldt vann. La ligge ca 5 minutter.
  2. Vaniljestengene deles i to. Skrap ut frøene(frøene er den svarte, litt seige massen inni). Sett både stenger og frø i en kasserolle med fløte og sukker. Dette kokes opp under omrøring.
  3. Når dette har fått ett oppkok, ta kasserollen av platen. Ta ut vaniljestengene. Klem ut vannet av gelatinen, og tilsett i kasserollen. Rør godt. Fordel til seks porsjoner. Sett i kjøleskap i minimum 3 timer.
  4. Miks bær, melis og sitron med en stavmikser.
  5. Server panna cottaen med bærsaus på toppen. Kos dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.