Pasta Carbonara – «Kullbrennerkonens pasta»

Carbonara 07

Pasta Carbonara – «Kullbrennerkonens pasta»

By Jeanette Published: april 17, 2016

  • Yield: Middag for 2 personer
  • Cook: 20 mins

Carbonara - rallarmaten! Dette er kosten rallarene i Italia fikk da de bygde jernbane. Ga så mye energi, at det var den ideelle bensinen for de hardt arbeidende. Carbonaro betyr kullbrenner på italiensk - og hva passer da bedre enn at kullbrennerens kone (la carbonaia) er den som lager denne favoritten vår!

Ingredients

Instructions

  1. Sett på vann til pasta, kok etter anvisning.
  2. Skjær bacon i biter, stek i stekepanne. Grovhakk løk, tilsett dette i pannen når bacon har fått litt farge.
  3. Slå vannet av pastaen. Tilsett ca 0,5 pk fløte og eggeplommene. Kvern over litt pepper, og bland sammen.
  4. Her skal du ha litt saus rundt pastaen. Når du blander inn parmesan ved servering, vil retten bli litt tørrere. Tilsett litt mer fløte hvis nødvendig. Det varier alltid litt med hvor mye fløte du trenger med tanke på strørrelsen på eggene.
  5. Bland inn løk og bacon.
  6. Servér med revet parmesan. Her med skåler fra min venninnes nettbutikk: www.lykkemine.no. Skålene er håndlaget keramikk fra Marokko.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.