Thaos gulrotsuppe

gulrotsuppe 02

Thaos gulrotsuppe

By Jeanette Published: april 23, 2016

  • Yield: Mat til 6 personer
  • Cook: 60 mins

Thao laget en veldig god gulrotsuppe til oss for noen uker siden, og her kommer oppskriften. Du kan gjerne avvike litt fra mengdene og freestyle etter eget ønske, her finner du tilnærmet mengdene som ble brukt. Smakte gjorde det hvertfall!

Ingredients

Instructions

  1. Gjør klar gulrot og potet i biter, sett de gjerne i kaldt vann en times tid før du skal starte på suppen.
  2. Hakk purre, hvitløk, ingefær og chili. Klargjør buljong.
  3. Fres purre, hvitløk, ingefær og chili i en tykkbunnet, stor kasserolle.
  4. Slå vannet av gulrot og potet, og fres sammen med resten i noen minutter.
  5. Tilsett 1,5 l av buljongen og la det koke ca 10-15 minutter.
  6. Bruk stavmisker, og lag en jevn suppe. Smak til med kesam, salt, pepper, sukker og sitron mens suppen småkoker. Tilsett mer buljong hvis suppen blir for tykk.
  7. Server gjerne med ristet loff ved siden av. Bon appétit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.