Hamburgerbrød

hamb 03

Hamburgerbrød

By Jeanette Published: mai 23, 2016

  • Yield: 4 stk
  • Cook: 1 hr 30 mins

Nå som grillsesongen er i gang, hvorfor ikke lage dine egne hamburgerbrød? Disse kan fint fryses. Det er lite arbeid å lage disse, men man må huske å beregne litt tid til heving.

Ingredients

Instructions

  1. Bland alt det tørre i en bolle. Varm fløte og vann til det er fingervarmt, og rør sammen med innholdet i bollen. Kna inn smøret, og jobb deigen smidig. Tilsett litt ekstra hvetemel hvis deigen er veldig klissete. La heve lunt i minst 30 minutter, sett gjerne inn i stekeovn på 40-45 grader med lokk. Del i fire, og klapp de ut til flate rundinger på stekepapir.
  2. Sett stekeovnen på 225 grader. La brødene etterheve lunt i 30 minutter til. Før du setter de inn i stekeovn, stryk over litt vann og strø på valmuefrø. Stek i 12 minutter.
  3. Server nystekte hamburgerbrød sammen med burgeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.