Hash Browns

røsti 06

Hash Browns

By Jeanette Published: juni 29, 2016

  • Prep: 30 mins

Hash Browns, potetrøsti eller Tater Tots. Kjært barn har mange navn. Dette er tilbehøret som passer til det meste. Dette er raspet eller finstrimlet potet, presset sammen til en kake og deretter stekt. Hash Browns er populært tilbehør i USA, eller til en English Breakfast med pølse, bacon og egg. I Sveits er Rösti en av nasjonalrettene, og lager du de mindre i størrelse for så å fritere de i olje, har du Tater Tots som kan dippes. Til Hash Browns kan du tilsette løk, ost, ferske urter eller krydder av ønsket smak.

Ingredients

Instructions

  1. Du kan velge selv om du skreller potetene eller ikke. Rasp de på et rivjern og press/klapp vekk overflødig vann med tykt kjøkkenpapir.
  2. Kvern over litt salt og pepper. Form til kaker.
  3. Stek de i smør, ca 6-8 minutter på hver side på middels høy varme.
  4. Server sammen med hovedretten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.