Omelett med chorizo

omelett 02

Omelett med chorizo

By Jeanette Published: juni 28, 2016

  • Yield: Middag for 2
  • Prep: 20 mins

Jeg hadde lyst på noe lett og sunt til middag, og fikk tips fra en venninne om å gjøre det helt enkelt med en omelett og en salat på siden. Denne er også god som lunsj for eksempel på nystekt brød.

Ingredients

Instructions

  1. Hakk sopp og løk i små biter. Stek i pannen med litt smør eller olje. Bland egg, gressløk, vann, salt og pepper i en bolle med en gaffel. Når du har fått en jevn røre, del chorizo i biter og rør inn. Hell blandingen over den stekte soppen og løken.
  2. Skru ned til middels varme og legg lokk over. La omeletten være til den bobler opp/blåser seg opp. Da kan du dra den til siden, og omeletten er klar. Server med salat eller brød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.