Blåbærmuffins

muffins 04

Blåbærmuffins

By Jeanette Published: august 4, 2016

  • Yield: 18 stk (små/normal størrelse)
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 30 mins

Nå er det sesong for å plukke blåbær, så da kan du jo for eksempel lage noen gode blåbærmuffins.

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på 190 grader. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet smør og melk. Tilsett det tørre og rør til en jevn røre. Vend forsiktig inn blåbærene med med en slikkepott til slutt, du ønsker ikke at blåbærene sprekker slik at du ender opp med en lilla røre.
  2. Jeg hadde bare billige muffinsformer, og de holder ikke fasongen når du putter oppi en så tung røre, jeg har derfor satt de oppi brett. Jeg bruker også litt formfett i muffinsformen før jeg heller i røren. Ikke hell de helt fulle, da vil de flyte utover under steking.
  3. Stek i midten av ovn i 20 minutter. Har du større muffinsformer, bør du steke de litt lengre.
  4. Server og kos dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.