Pasta med kylling og Bretagnesaus

Kyllingpasta 05

Pasta med kylling og Bretagnesaus

By Jeanette Published: oktober 13, 2016

  • Yield: Middag for 2 personer
  • Cook: 20 mins

Denne er kjapp å lage og enkel. Middag på null komma niks!

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram det du trenger.
  2. Sett pasta til kok. Lag sausen etter anvisning på pakken i en egen kasserolle. Del kylling og vårløk i biter.
  3. Stek kylling og vårløk med litt olje.
  4. Del tomatene i to og legg de sammen med pastaen de 2-3 siste minuttene av koketiden. Sil av vannet.
  5. Bland alt sammen, og krydre etter eget ønske. Jeg anbefaler Oliviers sitt salt og urtekrydder. God middag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.