Lam med nordafrikansk vri

lam-07

Lam med nordafrikansk vri

By Jeanette Published: november 21, 2016

  • Yield: Middag for 2-3 personer
  • Cook: 55 mins

Dette er lammegryten med nye smaker som er enkel å lage. Det passer godt med varm gryte nå som vi har sludd og ruskevær ute. Kos dere!

Ingredients

Instructions

  1. Renskjær kjøttet og del i strimler.
  2. Finhakk hvitløk. Fres sammen med karri, kanel og olje i en kasserolle.
  3. Brun kjøttet sammen med krydderblandingen.
  4. Tilsett hakkede tomater, skylte linser og vann i kasserollen. Tilsett salt. Mens gryten småkoker lager du couscousen.
  5. Lag 4 porsjoner. Følg mengde couscous på pakken, men kok vann i vannkoker og bruk ca 0,5 dl mer enn angitt. Bland ut med buljongterningene i et målebeger. Bland sammen couscous, buljong, cashewnøtter og rosiner i en skål og dekk med lokk. La trekke etter tiden som står anvist på pakken(ca 5 minutter). Kok ertene mens couscousen trekker.
  6. Rør couscousen luftig før du serverer.
  7. Ertene kan vendes inn i couscousen før servering hvis man ønsker det.
  8. God middag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.