Eggesalat

eggesalat 08

Eggesalat

By Jeanette Published: juni 11, 2017

  • Prep: 15 mins

Har du kokt for mange egg til frokosten? Eggesalat er godt i baguetter, på skiva, i en sandwich, på et koldtbord eller sammen med spekematen. Denne oppskriften kan løftes med en spiseskje av laken fra sylteagurkglasset, litt karri, sennep, mais eller gressløk. Mange foretrekker purre framfor vårløk. Du kan fint erstatte noe av majonesen med rømme for å minke litt på kaloriene da Mills Ekte Majones har 730 kcal per 100g mens lettrømme har 119kcal og seterrømme har 335kcal. Uansett hva du velger av ingredienser i eggesalaten, er den lettlaget og veldig god.

Ingredients

Instructions

  1. Mens eggene koker finhakker du løk og paprika. Hardkokte egg trenger ca 10 minutters koketid. Avkjøl eggene i kaldt vann.
  2. Eggene går raskt å dele med eggedeler. Del først et helt egg i skiver ene veien, deretter del halve egget motsatt vei. Effektivt og minimalt med søl.
  3. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.
  4. Dryss gjerne over litt finhakket grønt som for eksempel gressløk eller persille før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.