Pinnebrød

pinne04

Pinnebrød

By Jeanette Published: oktober 1, 2017

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 8 mins
  • Ready In: 13 mins

Hurra! Endelig er høsten her! Hva med grilling i glørne på et bål på mørke høstkvelder? Dra på tur og ta med pinnebrøddeig i sekken, enkelt å ta med og lett å snurre rundt en pinne før grilling. Grunnoppskrift hentet fra Den Norske Turistforening sine nettsider. Enkel å lage, og veldig populær på tur. Gir nok pinnebrød til familien pluss venner.

Ingredients

Instructions

  1. Her kan du smaksette med ekstra ingredienser etter eget ønske. Jeg kan foreslå enten oregano, stekte baconbiter, ost eller soltørkede tomater. Bland det tørre i en bolle. Spe med vann og olje til deigen har en smidig konsistens. Sett kjølig fram til den skal brukes.
  2. Ta en bit av deigen og snurr rundt en pinne eller en pølse.
  3. Vend på pinnen mens brødet stekes på glørne i et bål.
  4. Høstkos på sitt beste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.