Litt om siden vår…

Det hender jo ofte at vi diskuterer matlaging i lunsjen på jobb, eller generelt deler oppskrifter for å få noen nye middagstips… Sender en melding med den siste oppskriften, eller ringer og spør: “….Duuuuu….? Hvordan var det du lagde de dessertgreiene som var så godt….?”  Oppskriftboka skrevet med penn på papir begynner å bli full, og den er jo litt kjedelig uten bilder…. Så da fant vi ut at hvorfor ikke dele det via en blogg! Hjemme så lager vi litt krydder og kanari, noen ganger fra scratch og noen ganger med en liten juks;) Så vi kommer til å kategorisere oppskriftene som følger:

Smågodt: Smågodt kan være forretter, side-orders eller noe jummy som passer til f.eks tapas.

Hverdagskanari: Her er tull og krøll vi finner på når vi er sultne…

Kjapp deg a’!: Kommer du hjem fra jobb og ønsker å lage noe som går kjapt, eller bare har dårlig tid? Da finner du det her!

Noko attåt: Hva med en dessert etter maten, eller bare noe godt til kaffen? Go for it! Nom-nom:)

 

Vi har også tagget oppskriftene med hva som behøves av skills for å få til retten:

Dugelig: For den som koser seg på kjøkkenet og har satt av litt tid….

Kurant: For den gjennomsnittlige kjøkkenfareren…

No skills required!: Amøbe-safe! Kan-ikke-gå-galt oppskrifter for de som normalt ikke beveger seg inn på et kjøkken…

 

Skal prøve å få lagt ut middagstips regelmessig! Har du en oppskrift du vi dele, send en mail til: fabian@avestaweb.no med bilde, så legger vi den ut med hilsen fra deg:)

Hilsen Fabian & Jeanette

“There is no love more sincere than the love of food.”