Print Options:

Reiduns tacosalat

Mengde4 PorsjonerTotal tid30 minutter

Denne trenger du ingen nøyaktige mål på, putt oppi det du liker og kos deg! Legger ut hva jeg hadde oppi i dag, men i morgen blir den nok litt annerledes:)
Middag for 4 personer.

Tacosalat servert

 150 g pastagram målt i ukokt pasta
 400 g karbonadedeig
 1 pk tacokrydder
 1 beger lettrømme
 1 pk Maarud Tortilla Dipmixfinnes ved potetgull i butikken
 1 liten boks mais
 1 stk tomat
 ¼ stk agurk
  stk rødløk
  stk isbergsalat
 50 g revet ost
 nachos
 salsa
 guacamole
1

Start med å koke vann til pasta. Jeg pleier å ha oppi litt salt og olje i vannet. Kok etter anvisning på pakken.

Tacosalat ingredienser

2

Stek karbonadedeig og hell over krydder og litt vann. Når ferdig, sett til kjøling med en gang da salat skal serveres kald/avkjølt.

Tacosalat avkjøl stekt kjøtt

3

Mens du steker kjøttet kutter du opp grønnsakene. Maarud Tortilla dipmix blandes i rømmen. Bland grønnsaker sammen med ferdiglaget dip og revet ost.

Tacosalat blande grønnsaker

4

Når pasta er ferdig, avkjøl i kaldt vann. Bland pasta og karbonadedeig inn i salaten. Server med nachos, salsa og guacamole.

Tacosalat klar til å spise

Nutrition Facts

Porsjoner 4