Soppstuing

Soppstuing - servert

Soppstuing

VanskelighetsgradNo skills required!

Godt tilbehør til kjøtt og grillmat.
Soppstuing er også et ypperlig tilbehør ved lavkarbo-diett.

Totaltid30 minutter
 9 stk store sjampinjong
 ½ stk løk
 ½ stk fersk rød chili
 1 dl matfløte
 1 ts pepper
 Salt etter smak
 Meierismørtil steking
1

Børst soppen ren, jeg bruker ofte bare en bakepensel. Del opp soppen, finhakk løk og chili.

2

Stek smøret blankt med meierismør.

3

Tilsett sopp og pepper, samt litt mer smør da soppen lett trekker til seg væske.

4

Tilsett chili, og la det surre et par minutter før du tilsetter fløten.
Tilsett fløten og la dette koke inn til du oppnår ønsket konsistens.
Smak til med salt.

5

Server som tilbehør til hovedretten.

Ingredienser

 9 stk store sjampinjong
 ½ stk løk
 ½ stk fersk rød chili
 1 dl matfløte
 1 ts pepper
 Salt etter smak
 Meierismørtil steking

Fremgangsmåte

1

Børst soppen ren, jeg bruker ofte bare en bakepensel. Del opp soppen, finhakk løk og chili.

2

Stek smøret blankt med meierismør.

3

Tilsett sopp og pepper, samt litt mer smør da soppen lett trekker til seg væske.

4

Tilsett chili, og la det surre et par minutter før du tilsetter fløten.
Tilsett fløten og la dette koke inn til du oppnår ønsket konsistens.
Smak til med salt.

5

Server som tilbehør til hovedretten.

Soppstuing