
04 feb Cookies
Denne er veldig enkel, proppfull av kalorier og knallgod!
Oppskriften gir ca 40 cookies.
Jeg har tredoblet oppskriften jeg fikk av en venninne, da jeg liker å lage flere i slengen.
Sett ovnen på 190 grader. (Over og undervarme)
Grovhakk sjokoladen.
(Du kan evt kjøpe sjokoladedråper, de hadde flere varianter i bakehylla på Meny, men de koster mye mer enn den billige kokesjokoladen jeg valgte.)
Bland de andre ingrediensene i en stor bakebolle. Jeg foretrekker å bruke engangshansker, og knar de sammen til en smidig masse.
Deretter knar jeg inn sjokoladen. Blir deigen veldig myk, sett den noen minutter i kjøleskapet før du fortsetter.
Jeg lager boller som er ca 2 ss store. Trykk de litt flate på ett bakepapirkledd stekebrett. Husk gode mellomrom da de flyter utover. Jeg legger ca 7 stk pr brett.
Stek i 10-12 minutter. Jeg hadde alle inne i nøyaktig 12 minutter. Steker du de lengre, vil de bli kjeks istedet for cookies.
La de ligge ca 10 minutter for du flytter de over på rist, da de må få sette seg litt først.
Bon appétit:)
Ingredients
Directions
Jeg har tredoblet oppskriften jeg fikk av en venninne, da jeg liker å lage flere i slengen.
Sett ovnen på 190 grader. (Over og undervarme)
Grovhakk sjokoladen.
(Du kan evt kjøpe sjokoladedråper, de hadde flere varianter i bakehylla på Meny, men de koster mye mer enn den billige kokesjokoladen jeg valgte.)
Bland de andre ingrediensene i en stor bakebolle. Jeg foretrekker å bruke engangshansker, og knar de sammen til en smidig masse.
Deretter knar jeg inn sjokoladen. Blir deigen veldig myk, sett den noen minutter i kjøleskapet før du fortsetter.
Jeg lager boller som er ca 2 ss store. Trykk de litt flate på ett bakepapirkledd stekebrett. Husk gode mellomrom da de flyter utover. Jeg legger ca 7 stk pr brett.
Stek i 10-12 minutter. Jeg hadde alle inne i nøyaktig 12 minutter. Steker du de lengre, vil de bli kjeks istedet for cookies.
La de ligge ca 10 minutter for du flytter de over på rist, da de må få sette seg litt først.
Bon appétit:)