
11 jun Eggesalat
Eggesalat er godt i baguetter, på skiva, i en sandwitch, på et koltbord eller sammen med spekematen. Denne oppskriften kan løftes med en spiseskje av laken fra sylteagurkglasset, litt karri, sennep, mais eller gressløk. Mange foretrekker purre framfor vårløk. Du kan fint erstatte noe av majonesen med rømme for å minke litt på kaloriene. Uansett hva du velger av ingredienser i eggesalaten, er den lettlaget og veldig god.
Mens eggene koker, finhakker du løk og paprika. Hardkokte egg trenger ca 10 minutter koketid. Avkjøl eggene i kaldt vann.
Eggene går raskt å dele med eggedeler. Del først egget i skiver ene veien, deretter motsatt vei. Effektivt og minimalt med søl.
Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Dryss gjerne over litt finhakket gressløk eller persille før servering.
Ingredients
Directions
Mens eggene koker, finhakker du løk og paprika. Hardkokte egg trenger ca 10 minutter koketid. Avkjøl eggene i kaldt vann.
Eggene går raskt å dele med eggedeler. Del først egget i skiver ene veien, deretter motsatt vei. Effektivt og minimalt med søl.
Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Dryss gjerne over litt finhakket gressløk eller persille før servering.