Ferske vårruller med enkel dipsaus

Ferske vårruller - servert

Ferske vårruller med enkel dipsaus

VanskelighetsgradNo skills required!

Dette er en fin plukk-og-mix rett som gjestene setter sammen selv. Klargjør ingrediensene, så forsyner man seg av det man liker best!
Oppskriften er beregnet som middag til fire personer.

Gir4 Porsjoner
Totaltid1 time
 12 ss Sweet Chili Saucedipsaus
 4 ss Fish Saucedipsaus
 4 ss saft av limedipsaus
 2 never hakket korianderdipsaus
 3 stk kyllingfiletstrimles, saltes og pepres
 2 stk mini pak choiKjært barn har mange navn: Bok choy, paksoi, pok choi og tatsoi er de variantene jeg har hørt om samme plante.
 2 stilker vårløk
 ½ stk rød paprika
 ½ stk agurk
 4 stk reddik
 1 pk glassnudler
 1 pk rispapirBlue Dragon innholder 12 ark pr pakke
 Meierismørtil damping av pak choi
 Hoisin sausValgfri, ekstra dipsaus
 ChilisausValgfri, ekstra dipsaus
1

Finn fram alt du trenger.

2

Bland ingrediensene til dipsausen og sett den i kjøleskapet.

3

Skyll og skjær/strimle grønnsakene. Legg på serveringsfat.

4

Strimle kyllingen. Gjennomstekes i olje med salt og pepper.
Kok nudlene som anvist på pakken.

5

Skyll og del opp pak choi. Kok litt vann i en kasserolle, la vannet dekke ca 1cm fra bunnen.
Legg i pak choi med et par spiseskjeer med smør, og legg på lokk. Dampes max 1 minutter, og hell ut vannet. Saltes lett før servering.

6

Sett alt på bordet så man kan forsyne seg selv.
Sett fram en bolle med kokt vann for å fukte rispapiret, pass på fingrene så du ikke brenner deg.

7

Etter å ha fuktet rispapiret til det er mykt(tar noen sekunder). Legg på de ingrediensene som er satt fram (pak choi kan serveres på siden). Brett inn kantene, og rull. Rispapiret vil lett lime seg sammen.

8

Nytes sammen med dipsaus og pak choi.

Ingredienser

 12 ss Sweet Chili Saucedipsaus
 4 ss Fish Saucedipsaus
 4 ss saft av limedipsaus
 2 never hakket korianderdipsaus
 3 stk kyllingfiletstrimles, saltes og pepres
 2 stk mini pak choiKjært barn har mange navn: Bok choy, paksoi, pok choi og tatsoi er de variantene jeg har hørt om samme plante.
 2 stilker vårløk
 ½ stk rød paprika
 ½ stk agurk
 4 stk reddik
 1 pk glassnudler
 1 pk rispapirBlue Dragon innholder 12 ark pr pakke
 Meierismørtil damping av pak choi
 Hoisin sausValgfri, ekstra dipsaus
 ChilisausValgfri, ekstra dipsaus

Fremgangsmåte

1

Finn fram alt du trenger.

2

Bland ingrediensene til dipsausen og sett den i kjøleskapet.

3

Skyll og skjær/strimle grønnsakene. Legg på serveringsfat.

4

Strimle kyllingen. Gjennomstekes i olje med salt og pepper.
Kok nudlene som anvist på pakken.

5

Skyll og del opp pak choi. Kok litt vann i en kasserolle, la vannet dekke ca 1cm fra bunnen.
Legg i pak choi med et par spiseskjeer med smør, og legg på lokk. Dampes max 1 minutter, og hell ut vannet. Saltes lett før servering.

6

Sett alt på bordet så man kan forsyne seg selv.
Sett fram en bolle med kokt vann for å fukte rispapiret, pass på fingrene så du ikke brenner deg.

7

Etter å ha fuktet rispapiret til det er mykt(tar noen sekunder). Legg på de ingrediensene som er satt fram (pak choi kan serveres på siden). Brett inn kantene, og rull. Rispapiret vil lett lime seg sammen.

8

Nytes sammen med dipsaus og pak choi.

Ferske vårruller med enkel dipsaus