
14 mai Honningglasert laks
Skal du lage flere retter og trenger en enkel hovedrett som lager seg selv? Eller bare har litt lite tid på kjøkkenet etter en travel dag? Da er denne midt i blinken! Oppskriften fant jeg i et Tara-blad hos frisøren.
Sett ovnen på 175 grader.
Legg laksen i ildfast form.
Bland honning, sennep, salt, saften av en halv sitron og rasp sitronskallet med et finmasket rivjern. Rør godt sammen slik at honningen blir godt blandet med resten av ingrediensene.
Pensle laksen. Sett i ovnen 10 minutter på 175 grader. De siste 4 minuttene øker du temperaturen til 250 grader grill, slik at laksen får en fin farge.
Server gjerne med en enkel salat. For oppskrift til salat på bildet, søk opp "Kikert- og bønnesalat med hjemmelaget dressing og svinekoteletter" her på Krydderogkanari.
Ingredients
Directions
Sett ovnen på 175 grader.
Legg laksen i ildfast form.
Bland honning, sennep, salt, saften av en halv sitron og rasp sitronskallet med et finmasket rivjern. Rør godt sammen slik at honningen blir godt blandet med resten av ingrediensene.
Pensle laksen. Sett i ovnen 10 minutter på 175 grader. De siste 4 minuttene øker du temperaturen til 250 grader grill, slik at laksen får en fin farge.
Server gjerne med en enkel salat. For oppskrift til salat på bildet, søk opp "Kikert- og bønnesalat med hjemmelaget dressing og svinekoteletter" her på Krydderogkanari.