Koteletter med ananas

Koteletter med ananas - hawaii-koteletter

Koteletter med ananas

VanskelighetsgradNo skills required!

Superherlig middagstips fra en kollega med tvist á la Hawaii!
Oppskriften gir middag til 3 personer, da kotelettene vi hadde var ganske små.

Gir3 Porsjoner
Totaltid1 time 5 minutter
 6 stk røkte, benfrie koteletter av svin
 6 stk ananasringer
 2 dl revet ost
 1 stk løk
 4 stk gulrot
 couscous2 buljongterninger og 2 ss meierismør anbefales til couscousen
 2 poser Knorr Gresk Dressing MixDette er små poser med pulver som røres ut i rømme. Finnes i 3pk ved annen dressing i butikken.
 1 beger lettrømme
1

Sett ovnen på 175 grader.
Brun kotelettene med salt og pepper ca 2 min på hver side i en stekepanne.
Legg kotelettene over i en ildfast form.
Legg på ananas og dryss ost over.

2

Del opp løk og gulrøtter i terninger. Legg i ildfast form, og legg litt smør på toppen med salt og pepper.
Sett begge formene inn i ovnen i 45 minutter.

3

Tips til couscousen: Jeg byttet ut vannmengden oppgitt på pakken med utblandet kjøttbuljong av 2 terninger fra Toro. Lot couscousen svelle etter minutter beskrevet på pakken under lokk, og blandet ut med 2 store ss mykt meierismør før servering. Couscous ble luftig, smidig og smakfull.
Server med rømmedressing.

Ingredienser

 6 stk røkte, benfrie koteletter av svin
 6 stk ananasringer
 2 dl revet ost
 1 stk løk
 4 stk gulrot
 couscous2 buljongterninger og 2 ss meierismør anbefales til couscousen
 2 poser Knorr Gresk Dressing MixDette er små poser med pulver som røres ut i rømme. Finnes i 3pk ved annen dressing i butikken.
 1 beger lettrømme

Fremgangsmåte

1

Sett ovnen på 175 grader.
Brun kotelettene med salt og pepper ca 2 min på hver side i en stekepanne.
Legg kotelettene over i en ildfast form.
Legg på ananas og dryss ost over.

2

Del opp løk og gulrøtter i terninger. Legg i ildfast form, og legg litt smør på toppen med salt og pepper.
Sett begge formene inn i ovnen i 45 minutter.

3

Tips til couscousen: Jeg byttet ut vannmengden oppgitt på pakken med utblandet kjøttbuljong av 2 terninger fra Toro. Lot couscousen svelle etter minutter beskrevet på pakken under lokk, og blandet ut med 2 store ss mykt meierismør før servering. Couscous ble luftig, smidig og smakfull.
Server med rømmedressing.

Koteletter med ananas