
20 mai Koteletter med ananas
Superherlig middagstips fra en kollega med tvist á la Hawaii!
Oppskriften gir middag til 3 personer, da kotelettene vi hadde var ganske små.
Sett ovnen på 175 grader.
Brun kotelettene med salt og pepper ca 2 min på hver side i en stekepanne.
Legg kotelettene over i en ildfast form.
Legg på ananas og dryss ost over.
Del opp løk og gulrøtter i terninger. Legg i ildfast form, og legg litt smør på toppen med salt og pepper.
Sett begge formene inn i ovnen i 45 minutter.
Tips til couscousen: Jeg byttet ut vannmengden oppgitt på pakken med utblandet kjøttbuljong av 2 terninger fra Toro. Lot couscousen svelle etter minutter beskrevet på pakken under lokk, og blandet ut med 2 store ss mykt meierismør før servering. Couscous ble luftig, smidig og smakfull.
Server med rømmedressing.
Ingredients
Directions
Sett ovnen på 175 grader.
Brun kotelettene med salt og pepper ca 2 min på hver side i en stekepanne.
Legg kotelettene over i en ildfast form.
Legg på ananas og dryss ost over.
Del opp løk og gulrøtter i terninger. Legg i ildfast form, og legg litt smør på toppen med salt og pepper.
Sett begge formene inn i ovnen i 45 minutter.
Tips til couscousen: Jeg byttet ut vannmengden oppgitt på pakken med utblandet kjøttbuljong av 2 terninger fra Toro. Lot couscousen svelle etter minutter beskrevet på pakken under lokk, og blandet ut med 2 store ss mykt meierismør før servering. Couscous ble luftig, smidig og smakfull.
Server med rømmedressing.