
21 nov Lam med nordafrikansk vri
Dette er lammegryten med nye smaker som er enkel å lage. Det passer godt med varm gryte nå som vi har sludd og ruskevær ute. Kos dere!
Oppskriften gir middag for 3 personer.
Renskjær kjøttet og del i strimler.
Finhakk hvitløk. Fres sammen med karri, kanel og olje i en kasserolle.
Brun kjøttet sammen med krydderblandingen.
Tilsett hakkede tomater, skylte linser og vann i kasserollen. Tilsett salt.
Mens gryten småkoker lager du couscousen. Lag for 4 porsjoner. Følg mengde couscous på pakken, men kok vann i vannkoker og bruk ca 0,5 dl mer enn angitt. Bland ut med buljongterningene i et målebeger. Bland sammen couscous, buljong, cashewnøtter og rosiner i en skål og dekk med lokk. La trekke etter tiden som står anvist på pakken(ca 5 minutter).
Ertene koker du mens couscousen trekker under lokk.
Rør couscousen luftig før du serverer.
Ertene kan vendes inn i couscousen før servering hvis man ønsker det.
God middag!
Ingredients
Directions
Renskjær kjøttet og del i strimler.
Finhakk hvitløk. Fres sammen med karri, kanel og olje i en kasserolle.
Brun kjøttet sammen med krydderblandingen.
Tilsett hakkede tomater, skylte linser og vann i kasserollen. Tilsett salt.
Mens gryten småkoker lager du couscousen. Lag for 4 porsjoner. Følg mengde couscous på pakken, men kok vann i vannkoker og bruk ca 0,5 dl mer enn angitt. Bland ut med buljongterningene i et målebeger. Bland sammen couscous, buljong, cashewnøtter og rosiner i en skål og dekk med lokk. La trekke etter tiden som står anvist på pakken(ca 5 minutter).
Ertene koker du mens couscousen trekker under lokk.
Rør couscousen luftig før du serverer.
Ertene kan vendes inn i couscousen før servering hvis man ønsker det.
God middag!