Lekker lakseforrett

Laks - forrett

Lekker lakseforrett

VanskelighetsgradNo skills required!

Dette er en sikker vinner blant forretter. Lett å lage, og en liten overraskelse da den er montert på en litt artig måte. Må innrømme at jeg vet ikke hvorfor jeg har tatt bildet FØR jeg har dandert de ferdig, da agurkrullen skal stå oppå melbakjeksen. Beklager dette, jeg må ha vært litt stressa før gjestene kom.
Blandingen kan også brukes lavkarbo-pålegg, eller du kan servere lavkarbo-forrett uten Melbakjeks.

Totaltid20 minutter
 200 g røkt laks
 3 ss crème fraîchetoppede spiseskjeer
 ¼ stk rødløk
 ½ plante gressløk
 1 klype sitronpepper
 1 klype salt
 MelbakjeksMelba Toast / Melba Rounds
 Lodderogntil garnityr
1

Finhakk gressløk og løk. Skjær laks i små biter. Bland med crème fraîche, salt og sitronpepper.

2

Skiv agurken på langs med en ostehøvel.

3

Lag små "kopper" av agurkskivene oppå Melbakjeksene.

4

Fyll med lakseblandingen, topp med lodderogn før du serverer.

5

Og blir det rester har du et nydelig pålegg!

Ingredienser

 200 g røkt laks
 3 ss crème fraîchetoppede spiseskjeer
 ¼ stk rødløk
 ½ plante gressløk
 1 klype sitronpepper
 1 klype salt
 MelbakjeksMelba Toast / Melba Rounds
 Lodderogntil garnityr

Fremgangsmåte

1

Finhakk gressløk og løk. Skjær laks i små biter. Bland med crème fraîche, salt og sitronpepper.

2

Skiv agurken på langs med en ostehøvel.

3

Lag små "kopper" av agurkskivene oppå Melbakjeksene.

4

Fyll med lakseblandingen, topp med lodderogn før du serverer.

5

Og blir det rester har du et nydelig pålegg!

Lekker lakseforrett