Meksikanske pannekaker

Fylte pannekaker - servert

Meksikanske pannekaker

VanskelighetsgradNo skills required!

Denne gode oppskriften fant jeg på Matprat.no for tre år siden. Lages fortsatt titt og ofte på kjøkkenet vårt. Ikke vær redd for å bruke en chili, dette blir ikke for sterkt!
Oppskriften er beregnet til 6 pannekaker.

Totaltid30 minutter
 Pannekakemix for 6 pannekakerJeg bruke 0,5 pose av Eldorados Grove pannekaker med havre
 400 g karbonadedeig av svin
 1 boks chilibønner
 1 liten pose ruccola
 1 stk fersk rød chili
 1 beger crème fraîche
 Meierismør til steking
1

Pannekakemix er lettvint. Eldorado sin grove variant med havre var overraskende god! Den ga 11 pannekaker, og du trenger derfor ca halve røren.

2

Brun karbonadedeigen, tilsett deretter bønner og finhakket chili. Stek samtidig pannekaker i en stekepanne ved siden av.

3

Fyll pannekakene med ruccola, kjøttfyll og crème fraîche.

4

God middag!

Ingredienser

 Pannekakemix for 6 pannekakerJeg bruke 0,5 pose av Eldorados Grove pannekaker med havre
 400 g karbonadedeig av svin
 1 boks chilibønner
 1 liten pose ruccola
 1 stk fersk rød chili
 1 beger crème fraîche
 Meierismør til steking

Fremgangsmåte

1

Pannekakemix er lettvint. Eldorado sin grove variant med havre var overraskende god! Den ga 11 pannekaker, og du trenger derfor ca halve røren.

2

Brun karbonadedeigen, tilsett deretter bønner og finhakket chili. Stek samtidig pannekaker i en stekepanne ved siden av.

3

Fyll pannekakene med ruccola, kjøttfyll og crème fraîche.

4

God middag!

Meksikanske pannekaker