Mettende kyllingsalat

Kyllingsalat - ferdig

Mettende kyllingsalat

VanskelighetsgradNo skills required!

Sunn og fin middag. Blir det litt rester, har du til lunsj dagen etterpå også.
Oppskriften gir rikelig med mat til to personer.

Gir4 Porsjoner
Totaltid20 minutter
 600 g kylling lårfilét
 1 ss Irish Garden krydderblandingInneholder: basilikum, gressløk, oregano og timian
 1 ts Harissa SpiceInneholder: kumin, koriander, chili, hvitløk og salt
  stk rødløk
 1 pk blandet gule og røde småtomater
  stk agurk
 1 stk søt paprika
 Grønn salatJeg brukte ruccola, hjertesalat, babyleaf og rød hodesalat
 Fetaost
 2 ss chiafrø
 Brød
 Rømmedressing
1

Finn fram alt du trenger.
Jeg har fått tak i noen fine krydderblandinger fra Organic herb Co, men tror ikke de selges i Norge, så jeg har oppgitt hva krydderblandingene inneholder i ingredienslista.

2

Del kyllingen i biter, og fjern overflødig fett og slintrer. Stek i olje med krydder.

3

Del opp feta, agurk, tomater og paprika. Finhakk løken.
Bland alle ingrediensene sammen i en stor salatbolle. Dryss over chiafrø før servering.

4

Server med rømmedressing og godt brød.

Ingredienser

 600 g kylling lårfilét
 1 ss Irish Garden krydderblandingInneholder: basilikum, gressløk, oregano og timian
 1 ts Harissa SpiceInneholder: kumin, koriander, chili, hvitløk og salt
  stk rødløk
 1 pk blandet gule og røde småtomater
  stk agurk
 1 stk søt paprika
 Grønn salatJeg brukte ruccola, hjertesalat, babyleaf og rød hodesalat
 Fetaost
 2 ss chiafrø
 Brød
 Rømmedressing

Fremgangsmåte

1

Finn fram alt du trenger.
Jeg har fått tak i noen fine krydderblandinger fra Organic herb Co, men tror ikke de selges i Norge, så jeg har oppgitt hva krydderblandingene inneholder i ingredienslista.

2

Del kyllingen i biter, og fjern overflødig fett og slintrer. Stek i olje med krydder.

3

Del opp feta, agurk, tomater og paprika. Finhakk løken.
Bland alle ingrediensene sammen i en stor salatbolle. Dryss over chiafrø før servering.

4

Server med rømmedressing og godt brød.

Mettende kyllingsalat