
09 mai Mettende kyllingsalat
Sunn og fin middag. Blir det litt rester, har du til lunsj dagen etterpå også.
Oppskriften gir rikelig med mat til to personer.
Finn fram alt du trenger.
Jeg har fått tak i noen fine krydderblandinger fra Organic herb Co, men tror ikke de selges i Norge, så jeg har oppgitt hva krydderblandingene inneholder i ingredienslista.
Del kyllingen i biter, og fjern overflødig fett og slintrer. Stek i olje med krydder.
Del opp feta, agurk, tomater og paprika. Finhakk løken.
Bland alle ingrediensene sammen i en stor salatbolle. Dryss over chiafrø før servering.
Server med rømmedressing og godt brød.
Ingredients
Directions
Finn fram alt du trenger.
Jeg har fått tak i noen fine krydderblandinger fra Organic herb Co, men tror ikke de selges i Norge, så jeg har oppgitt hva krydderblandingene inneholder i ingredienslista.
Del kyllingen i biter, og fjern overflødig fett og slintrer. Stek i olje med krydder.
Del opp feta, agurk, tomater og paprika. Finhakk løken.
Bland alle ingrediensene sammen i en stor salatbolle. Dryss over chiafrø før servering.
Server med rømmedressing og godt brød.