Print Options:

Mettende kyllingsalat

Mengde4 PorsjonerTotal tid20 minutter

Sunn og fin middag. Blir det litt rester, har du til lunsj dagen etterpå også.
Oppskriften gir rikelig med mat til to personer.

Kyllingsalat - ferdig

 600 g kylling lårfilét
 1 ss Irish Garden krydderblandingInneholder: basilikum, gressløk, oregano og timian
 1 ts Harissa SpiceInneholder: kumin, koriander, chili, hvitløk og salt
  stk rødløk
 1 pk blandet gule og røde småtomater
  stk agurk
 1 stk søt paprika
 Grønn salatJeg brukte ruccola, hjertesalat, babyleaf og rød hodesalat
 Fetaost
 2 ss chiafrø
 Brød
 Rømmedressing
1

Finn fram alt du trenger.
Jeg har fått tak i noen fine krydderblandinger fra Organic herb Co, men tror ikke de selges i Norge, så jeg har oppgitt hva krydderblandingene inneholder i ingredienslista.

Kyllingsalat - ingredienser

2

Del kyllingen i biter, og fjern overflødig fett og slintrer. Stek i olje med krydder.

Kyllingsalat - stek kylling

3

Del opp feta, agurk, tomater og paprika. Finhakk løken.
Bland alle ingrediensene sammen i en stor salatbolle. Dryss over chiafrø før servering.

Kyllingsalat - ferdig

4

Server med rømmedressing og godt brød.

Kyllingsalat - servert

Nutrition Facts

Porsjoner 4