Oppskrifter

Våre oppskrifter

Hot WhiskyHerlig, varm drikke på kalde vinterkvelder! Dette er en oppskrift jeg fikk fra familien i Irland. Jeg var den gang ikke spesielt glad i whisky, men synes likevel denne var veldig god. Absolutt en favoritt på en kald vinterkveld.
KirsebærlikørJeg var så heldig å få kirsebær fra en kollega, og frøs de ned da jeg ikke hadde en plan for hånden da jeg mottok de. Etterhvert så fant jeg ut at jeg hadde lyst å prøve meg på kirsebærlikør, men at den ikke skulle være for søt. Resultatet ble en noe sterk drikke, som jeg følte meg mer fristet til å kalle kirsebærshot heller enn likør. Neste gang vil jeg nok bruke en litt lavere prosent på spriten, samt litt mer sukker og legge til litt vanilje, kanel og nellik. Tross dette kan jeg si vi hadde et hyggelig middagsselskap med kirsebærshot attåt som var en hit. Samt gleder jeg meg å gi bort noen flasker til jul! Oppskriften ga oss rett i underkant av 1,5 liter ferdig likør.
SmoothieJeg bruker ikke oppskrift når jeg lager smoothie, da det bare er å putte oppi det du synes er godt. Men her kommer likevel en oppskrift på et stort glass smoothie for den som ønsker det.