[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” background_color=”#ffffff” item_padding=”48px 30px 45px”]

Oppskrifter

Våre oppskrifter

Bacon- og butterdeigssurret aspargesDisse kan serveres både som forrett og tilbehør. Lette å lage og populære rundt bordet. Jeg brukte omtrent en halvtime med ett ekstra sett hjelpende hender, før de skulle inn i ovnen og serveres til 10 mennesker. Skal du ikke lage til så mange, går det selvsagt kjappere enn hva jeg har oppgitt av minutter.
Lekker lakseforrettDette er en sikker vinner blant forretter. Lett å lage, og en liten overraskelse da den er montert på en litt artig måte. Må innrømme at jeg vet ikke hvorfor jeg har tatt bildet FØR jeg har dandert de ferdig, da agurkrullen skal stå oppå melbakjeksen. Beklager dette, jeg må ha vært litt stressa før gjestene kom. Blandingen kan også brukes lavkarbo-pålegg, eller du kan servere lavkarbo-forrett uten Melbakjeks.
Fylte butterdeigsnurrerDisse lærte jeg å lage på et matlagingskurs i Plomari på den greske øya Lesvos. Kjempegode! Oppskriften gir 10 stk.
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]