Oppskrifter

Våre oppskrifter

Lavkarbo vaflerVafler er alltid godt! Kjapp og enkel oppskrift. Skal du spise de med syltetøy og rømme, da følger du oppskriften. Skal du kanskje spise de med skinke og smeltet ost, da kan du droppe sukker og kardemomme. Oppskriften gir to vafler.
LavkarbobrødKjapt og lettvint lavkarbobrød. Denne oppskriften fikk jeg fra en venninne, og jeg trodde ikke det fantes en oppskrift på lavkarbobrød som er så enkel og god som denne. Anbefales uavhengig om du unngår karbohydrater eller ikke! Også veldig god som pizzabunn. Oppskriften gir ca 8 skiver.
PinnebrødHurra! Endelig er høsten her! Hva med grilling i glørne på et bål på mørke høstkvelder? Dra på tur og ta med pinnebrøddeig i sekken, enkelt å ta med og lett å snurre rundt en pinne før grilling. Kjapp å lage, og veldig populær på tur. Gir nok pinnebrød til familien pluss venner.
Sunne muffinsAlle elsker muffins! Disse sunne muffinsene kan puttes i matpakka, tas med på tur eller bare spises hjemme når man er litt sulten. Oppskrift for 12 muffins.
Baguette med brie og baconInspirert av baguette du får kjøpt på Upper Crust, men med unntak av at den er enda bedre når du lager den selv!
Tacofylte hornHornene du kan fylle med hva som helst: Ost og skinke. Pizzasaus, kjøttdeig og ost. Ost og salami. Kyllingkjøttdeig, smøreost og spinat... Hva du enn foretrekker! De er også supre å fryse ned, da de fortsatt er like gode når du varmer de opp. Fine å ha med på tur, eller som lunsj på jobben. Har lagt ved mange bilder i fremgangsmåten, slik at det blir enkelt å følge oppskriften dersom det er første gang man lager fylte horn. Oppskriften gir 24 horn.