
26 apr Ovnsbakt kyllinggryte
Dette er en enkel rett som tar en halvtimes tid å få oppi en ildfast form, så skal den inn i ovnen i ca 45 minutter. En enkel rett som du kan variere med å bytte ut eller tilsette flere grønnsaker.
Oppskriften gir middag til fire personer.
Sett stekeovn på 200 grader. Hell suppe og crème fraîche i ildfast form og bland sammen.
Rensk og del kylling i biter og tilsett.
Del opp sopp og løk. Finhakk chili. Tilsett i ildfast form, bland lett sammen med salt, pepper og soyasaus.
Grovhakk paprika og legg på toppen. Dryss over litt salt og pepper. Sett i ovn i 45 minutter.
Server gjerne med ris og hvitløksbaguetter. Ha gjerne soyasausen på bordet slik at man kan tilsette mer etter eget ønske, den løfter retten!
Ingredients
Directions
Sett stekeovn på 200 grader. Hell suppe og crème fraîche i ildfast form og bland sammen.
Rensk og del kylling i biter og tilsett.
Del opp sopp og løk. Finhakk chili. Tilsett i ildfast form, bland lett sammen med salt, pepper og soyasaus.
Grovhakk paprika og legg på toppen. Dryss over litt salt og pepper. Sett i ovn i 45 minutter.
Server gjerne med ris og hvitløksbaguetter. Ha gjerne soyasausen på bordet slik at man kan tilsette mer etter eget ønske, den løfter retten!