Ovnsbakt kyllinggryte

Dette er en enkel rett som tar en halvtimes tid å få oppi en ildfast form, så skal den inn i ovnen i ca 45 minutter. En enkel rett som du kan variere med å bytte ut eller tilsette flere grønnsaker.
Oppskriften gir middag til fire personer.

 1 stk grillet kylling
 400 g aromasopp
 1 pose sjalottløk
 1 pose eller boks kremet sopp- eller kyllingsuppe
 1 beger crème fraîche
 1 stk fersk rød chili
 2 ss soyasaus
 ½ stk grønn paprika
 ½ stk gul paprika
 ½ stk rød paprika

1

Sett stekeovn på 200 grader. Hell suppe og crème fraîche i ildfast form og bland sammen.

2

Rensk og del kylling i biter og tilsett.

3

Del opp sopp og løk. Finhakk chili. Tilsett i ildfast form, bland lett sammen med salt, pepper og soyasaus.

4

Grovhakk paprika og legg på toppen. Dryss over litt salt og pepper. Sett i ovn i 45 minutter.

5

Server gjerne med ris og hvitløksbaguetter. Ha gjerne soyasausen på bordet slik at man kan tilsette mer etter eget ønske, den løfter retten!