
05 mai Pai med laks
Veldig enkel å lage, men trenger noen minutter i ovnen. Server med salat.
Sett ovnen på 200 grader.
Sett paibunnen i en paiform og prikk den med en gaffel.
Forhåndsstek bunnen i ca 10-15 minutter.
Bland egg, ost, fløte, crème fraîche og hakket persille i en bolle.
Del opp brokkoli i små bunter og finhakk løk.
Del laks i biter, for så å salte og pepre.
Legg først løken i paibunnen, deretter brokkoli.
Hell over eggeblandingen.
Legg laks på toppen.
Stek i 35-40 minutter.
Ingredients
Directions
Sett ovnen på 200 grader.
Sett paibunnen i en paiform og prikk den med en gaffel.
Forhåndsstek bunnen i ca 10-15 minutter.
Bland egg, ost, fløte, crème fraîche og hakket persille i en bolle.
Del opp brokkoli i små bunter og finhakk løk.
Del laks i biter, for så å salte og pepre.
Legg først løken i paibunnen, deretter brokkoli.
Hell over eggeblandingen.
Legg laks på toppen.
Stek i 35-40 minutter.