Pai med laks

Laksepai - før steking

Pai med laks

VanskelighetsgradNo skills required!

Veldig enkel å lage, men trenger noen minutter i ovnen. Server med salat.

Gir6 Porsjoner
Totaltid55 minutter
 4 stk egg
 1 pk matfløte
 1 stk ferdig paibunn
 2 stk laksefilét
 3 ts finhakket persille
 2 ss crème fraîche
 3 klyper raspet gulost
 ½ stk løk
 ½ stk brokkoli
1

Sett ovnen på 200 grader.
Sett paibunnen i en paiform og prikk den med en gaffel.
Forhåndsstek bunnen i ca 10-15 minutter.

2

Bland egg, ost, fløte, crème fraîche og hakket persille i en bolle.
Del opp brokkoli i små bunter og finhakk løk.
Del laks i biter, for så å salte og pepre.

3

Legg først løken i paibunnen, deretter brokkoli.
Hell over eggeblandingen.
Legg laks på toppen.
Stek i 35-40 minutter.

Ingredienser

 4 stk egg
 1 pk matfløte
 1 stk ferdig paibunn
 2 stk laksefilét
 3 ts finhakket persille
 2 ss crème fraîche
 3 klyper raspet gulost
 ½ stk løk
 ½ stk brokkoli

Fremgangsmåte

1

Sett ovnen på 200 grader.
Sett paibunnen i en paiform og prikk den med en gaffel.
Forhåndsstek bunnen i ca 10-15 minutter.

2

Bland egg, ost, fløte, crème fraîche og hakket persille i en bolle.
Del opp brokkoli i små bunter og finhakk løk.
Del laks i biter, for så å salte og pepre.

3

Legg først løken i paibunnen, deretter brokkoli.
Hell over eggeblandingen.
Legg laks på toppen.
Stek i 35-40 minutter.

Pai med laks