Pasta med chorizo

Denne er bare helt nydelig! Det finnes ingen grunn til at pasta skal være kjedelig. Oppskriften fant jeg på Trines Matblogg, da hun bare lager så utrolig mye godt. Og i tillegg så fant jeg svart pasta på Eléa i Vollen, noe jeg bare måtte prøve.

 225 g Chorizo (gjerne en spicy variant, så slipper du å tilsette chili)
 1 stk løk
 2 fedd hvitløk
 1 stk rød paprika
 1 kartong hakkede tomater
 1 dl fløte
 1 stilk fersk rosmarin
 25 g persille
 pasta

1

Finn fram alt du trenger. Svart pasta er kun fordi jeg synes det var festlig å prøve noe nytt, den smaker akkurat det samme som vanlig pasta.

2

Start med å dra skinnet av pølsen, del i biter og stek i tørr panne. Du trenger ikke ekstra olje da chorizoen er fet nok i seg selv. Legg til side.

3

Finhakk hvitløk. Grovhakk paprika og løk.

4

Stek i samme panne som du stekte chorizoen i til løken er blank.

5

Tilsett tomatene, finhakket rosmarin, salt og pepper. La dette koke inn et par minutter.

6

Tilsett chorizo og fløten. Vend inn finhakket persille til slutt.

7

Server med pasta og parmesan.
¡buen provecho!