
13 okt Pasta med kylling og Bretagnesaus
Denne er kjapp å lage og veldig enkel. Middag på null komma niks!
Finn fram det du trenger.
Sett pasta til kok. Lag sausen etter anvisning på pakken i en egen kasserolle.
Del kylling og vårløk i biter.
Stek kylling og vårløk med litt olje.
Del tomatene i to og legg de sammen med pastaen de 2-3 siste minuttene av koketiden. Sil av vannet.
Bland alt sammen, og krydre etter eget ønske. Jeg anbefaler Oliviers sitt salt og urtekrydder. God middag!
Ingredients
Directions
Finn fram det du trenger.
Sett pasta til kok. Lag sausen etter anvisning på pakken i en egen kasserolle.
Del kylling og vårløk i biter.
Stek kylling og vårløk med litt olje.
Del tomatene i to og legg de sammen med pastaen de 2-3 siste minuttene av koketiden. Sil av vannet.
Bland alt sammen, og krydre etter eget ønske. Jeg anbefaler Oliviers sitt salt og urtekrydder. God middag!