Quesadilla

Quesadilla er ostefylt og stekt tortillalefse. Du kan alltid tilsette det du måtte ønske av fyll, men ost av et aller annet slag må det være!
Oppskrift for 6 stk.

 400 g karbonadedeig av storfe
 2 stk tomater
 ½ stk rød paprika
 ½ stk grønn paprika
 1 stk fersk rød chili
 1 stk løk
 ½ pose tacokrydder
 200 g revet ost
 1 pk store tortillalefser
 Chunky salsa, rømme og guacamole - server med quesadillas

1

Finhakk chili. Grovhakk løk, tomater og paprika.

2

Brun karbonadedeigen. Tilsett de hakkede grønnsakene. Stek i noen minutter og tilsett ønsket krydder. Vi bruker ca 1/2 pose tacokrydder uten å tilsette vann, eller 1 ss hjemmelaget tacokrydder.

3

Varm opp en stekepanne til middels høy varme. Bruk litt olje, og vri tortillalefsen litt rundt for å fordele oljen når du legger den i stekepannen. Fordel ost og fyll i lefsene. Jeg liker å steke to og to sammen, og brette de over på midten. Da er de lettere å snu for å steke på andre siden.

4

Stek til de får en gyllen farge på begge sider og osten har smeltet.

5

Server med guacamole, salsa og rømme. Rømmen blir ekstra god hvis du blander inn en pose med Maarud Tortilla dipmix. God middag!