Print Options:

Quesadilla

Mengde6 PorsjonerTotal tid30 minutter

Quesadilla er ostefylt og stekt tortillalefse. Du kan alltid tilsette det du måtte ønske av fyll, men ost av et aller annet slag må det være!
Oppskrift for 6 stk.

Quesadilla - servert

 400 g karbonadedeig av storfe
 2 stk tomater
 ½ stk rød paprika
 ½ stk grønn paprika
 1 stk fersk rød chili
 1 stk løk
 ½ pose tacokrydder
 200 g revet ost
 1 pk store tortillalefser
 Chunky salsa, rømme og guacamole - server med quesadillas
1

Finhakk chili. Grovhakk løk, tomater og paprika.

Quesadilla - ingredienser

2

Brun karbonadedeigen. Tilsett de hakkede grønnsakene. Stek i noen minutter og tilsett ønsket krydder. Vi bruker ca 1/2 pose tacokrydder uten å tilsette vann, eller 1 ss hjemmelaget tacokrydder.

Quesadilla - stek fyll

3

Varm opp en stekepanne til middels høy varme. Bruk litt olje, og vri tortillalefsen litt rundt for å fordele oljen når du legger den i stekepannen. Fordel ost og fyll i lefsene. Jeg liker å steke to og to sammen, og brette de over på midten. Da er de lettere å snu for å steke på andre siden.

Quesadilla - stekes i panna

4

Stek til de får en gyllen farge på begge sider og osten har smeltet.

Quesadilla - stekt gyllen

5

Server med guacamole, salsa og rømme. Rømmen blir ekstra god hvis du blander inn en pose med Maarud Tortilla dipmix. God middag!

Quesadilla - klar til servering

Nutrition Facts

Porsjoner 0