
10 apr Red curry med kjøttdeig av svin
Denne er smakfull og kjapp å lage. Ligner mye på oppskriften "Kremet thaicurry med sukkererter", men denne har litt flere ingredienser, tar 10 minutter lengre å lage, men har til gjengjeld en rundere og mer fyldig smak.
Oppskriften gir middag til 3 personer.
Lykke til!
Start med å sette ris til koking.
Strimle paprika og løk.
Brune svinekjøttdeigen med litt olje. Tilsett løk og paprika, og la dette steke sammen i et par minutter. Ta ut av stekepannen og sett til side.
Fres currypaste, ingefær og hvitløk i pannen før du tilsetter kokosmelken og rører ut. La det småkoke et par minutter.
Skyll og del opp sukkererter.
Grovhakk bladpersille.
Tilsett kjøttblandingen du hadde satt til side, samt sukkererter og en halv pakke med bladpersille.
Smak til med soyasaus, chilipulver og saften av 1/2 lime.
La dette småputre i pannen i 2-3 minutter.
Ha resten av bladpersillen i en liten skål ved siden av, slik at man kan drysse over etter eget ønske.
Server med ris.
Ingredients
Directions
Start med å sette ris til koking.
Strimle paprika og løk.
Brune svinekjøttdeigen med litt olje. Tilsett løk og paprika, og la dette steke sammen i et par minutter. Ta ut av stekepannen og sett til side.
Fres currypaste, ingefær og hvitløk i pannen før du tilsetter kokosmelken og rører ut. La det småkoke et par minutter.
Skyll og del opp sukkererter.
Grovhakk bladpersille.
Tilsett kjøttblandingen du hadde satt til side, samt sukkererter og en halv pakke med bladpersille.
Smak til med soyasaus, chilipulver og saften av 1/2 lime.
La dette småputre i pannen i 2-3 minutter.
Ha resten av bladpersillen i en liten skål ved siden av, slik at man kan drysse over etter eget ønske.
Server med ris.