
02 jun Spansk purresuppe med chorizo
Denne oppskriften er fra et Allers blad fra 2010. Har spart på den en stund, og endelig bestemte jeg meg for å lage denne. Og da kunne jeg angre på at jeg hadde latt oppskriften ligge uprøvd så lenge!
Gjør klar buljongen (jeg pleier å koke vann i vannkoker og blande ut i et desilitermål).
Rensk og vask purre godt. Skjær i stimler. Gjem litt av det grønne til garnityr ved servering.
Surr purren myk og blank i smør og olje.
Tilsett buljong og kok opp.
Tilsett fløte og smak til med muskat, salt og pepper.
La suppen koke i ca 10 minutter.
Del opp chorizo og stek i panne.
Legg over på kjøkkenpapir for at det overflødige fettet kan fjernes.
Server suppen med chorizo og litt hakket grønn purre som pynt.
Ingredients
Directions
Gjør klar buljongen (jeg pleier å koke vann i vannkoker og blande ut i et desilitermål).
Rensk og vask purre godt. Skjær i stimler. Gjem litt av det grønne til garnityr ved servering.
Surr purren myk og blank i smør og olje.
Tilsett buljong og kok opp.
Tilsett fløte og smak til med muskat, salt og pepper.
La suppen koke i ca 10 minutter.
Del opp chorizo og stek i panne.
Legg over på kjøkkenpapir for at det overflødige fettet kan fjernes.
Server suppen med chorizo og litt hakket grønn purre som pynt.