Print Options:

Tacopai

Mengde6 PorsjonerTotal tid45 minutter

Definitivt den nye favoritten hjemme! Fantastisk godt!

Tacopai - servert

 400 g karbonadedeig
 1 stk ferdig paibunn
 1 pk tacokrydder
 ½ stk løk
 1 liten boks mais
 8 stk små tomater, feks cherrytomater
 Jalapenos fra glass
 ½ pk Tortilla Chipsgjerne med smak, for eksempel chili
 180 g revet ost
 1 stk boks ananasliten boks fra 3pk
 1 beger lettrømme
 1 pk Maarud Torilla Dipmixfinnes ved potetgull i butikken
 1 glass salsa
 Guacamole
1

Finn fram ingrediensene og sett ovnen på 200 grader.

Tacopai - ingredienser

2

Sett paibunn i form og prikk med gaffel.
Forhåndsstek paibunnen til den får litt farge, ca 10-15 min.

Tacopai - paibunn

3

Brun karbonadedeigen. Tilsett hakket løk, tomater og mais. Stek til løken er gyllen før du tilsetter tacokrydder og litt vann.

Tacopai - stek fyll

4

Jeg liker å legge fyllet lagvis og starter med å strø ost på bunnen. Deretter kjøttfyll, jalapenos, ananas og litt knuste Tortilla Chips. Så legger jeg et nytt lag ost og til slutt knuste Tortilla Chips på toppen.
Stek i ovn i 25-30 minutter.

Tacopai - lagvis fyll

5

Server med rømmedip, salsa og guacamole.

Tacopai - texmex kosemat

Nutrition Facts

Porsjoner 0