
05 nov Thai biff og papayasalat med topping
En thai-inspirert rett med masse gode smaker.
Oppskriften gir middag til to personer
Jeg brukte en halv, stor papaya, det ble litt mye middag for 2 personer. Prøv deg litt fram, mulig det holder med 1/4 papaya.
Skjær kjøttet i store terninger.
Finhakk hvitløk, ingefær og chili.
Bland ingrediensene til marinaden, og legg kjøttet til marinering mens du forbereder resten.
Del tomater, strimle gulrot, del aspargesbønner og skjær papaya i terninger.
Bland sammen og salaten er klar.
Knus palmesukkeret fint i en morter. Hell over i en liten skål.
Knus også peanøtter, de kan fortsatt være noe grove. Hell over i samme skål.
Hakk over hvitløk og chili, mos deretter sammen i morter. Bland også dette over i skålen, og toppingen er klar.
Hell over kjøttet og marinaden i en varm panne. Stek kjøttet slik du foretrekker.
Server med salat ved siden av, og toppingen oppå salaten.
God middag!
Ingredients
Directions
Jeg brukte en halv, stor papaya, det ble litt mye middag for 2 personer. Prøv deg litt fram, mulig det holder med 1/4 papaya.
Skjær kjøttet i store terninger.
Finhakk hvitløk, ingefær og chili.
Bland ingrediensene til marinaden, og legg kjøttet til marinering mens du forbereder resten.
Del tomater, strimle gulrot, del aspargesbønner og skjær papaya i terninger.
Bland sammen og salaten er klar.
Knus palmesukkeret fint i en morter. Hell over i en liten skål.
Knus også peanøtter, de kan fortsatt være noe grove. Hell over i samme skål.
Hakk over hvitløk og chili, mos deretter sammen i morter. Bland også dette over i skålen, og toppingen er klar.
Hell over kjøttet og marinaden i en varm panne. Stek kjøttet slik du foretrekker.
Server med salat ved siden av, og toppingen oppå salaten.
God middag!