En thai-inspirert rett med masse gode smaker.
Oppskriften gir middag til to personer
Jeg brukte en halv, stor papaya, det ble litt mye middag for 2 personer. Prøv deg litt fram, mulig det holder med 1/4 papaya.
Skjær kjøttet i store terninger.
Finhakk hvitløk, ingefær og chili.
Bland ingrediensene til marinaden, og legg kjøttet til marinering mens du forbereder resten.
Del tomater, strimle gulrot, del aspargesbønner og skjær papaya i terninger.
Bland sammen og salaten er klar.
Knus palmesukkeret fint i en morter. Hell over i en liten skål.
Knus også peanøtter, de kan fortsatt være noe grove. Hell over i samme skål.
Hakk over hvitløk og chili, mos deretter sammen i morter. Bland også dette over i skålen, og toppingen er klar.
Hell over kjøttet og marinaden i en varm panne. Stek kjøttet slik du foretrekker.
Server med salat ved siden av, og toppingen oppå salaten.
God middag!
Porsjoner 2