Print Options:

Thaos fajita med blåskimmelost

Mengde4 PorsjonerTotal tid40 minutter

En litt annerledes oppskrift som bare er KNALLGOD. Her skal smakene fungere sammen, så ikke utelat noen av ingrediensene. Du vil bli veldig overrasket over at du faktisk liker denne kombinasjonen selv du ikke spiser blåmuggost til vanlig.
Oppskriften er beregnet for middag til to personer.

Fajitas - servert

 4 stk store tortillalefser
 400 g ytrefilét av storfe
 2 pk Blue Dragon østersaus med vårløk
 1 liten boks mais
 2 stk avokado
 1 stk fersk rød chili
 2 fedd hvitløk
 ½ stk lime
  stk rødløk
 ½ pk ruccola
 1 beger rømme
 1 pk blåskimmel ostgjerne en mild variant
1

Finn fram alt du trenger.

Fajitas - ingredienser

2

Stek mais i en egen panne med salt og pepper. Bruk litt olje hvis nødvendig.
Denne kan stå på middels lav varme mens du klargjør resten av retten.

Fajitas - stek mais

3

Finhakk rødløk, hvitløk og chili. Tilsett avokado i terninger og klem ut saften av en halv lime. Bland sammen.
Sett i kjøleskap fram til servering.

Fajitas - avokadosalat

4

Skjær opp kjøttet og brun det i pannen med litt olje eller smør.
Tilsett saus og la putre i noen minutter til sausen tykner.

Fajitas - kjøtt

5

Skjær ost i tynne skiver, varm tortillalefsene og server med ruccola og rømme.

Fajitas - sett på bordet

6

Litt av alt i en lefse, brett eller rull sammen.

Fajitas - alt i en lefse

7

Nyt;)

Fajitas - spennende middag

Nutrition Facts

Porsjoner 0