Om Oss

Krydder & Kanari

Det hender jo ofte at vi diskuterer matlaging i lunsjen på jobb, eller generelt deler oppskrifter for å få noen nye middagstips.

Sender en melding med den siste oppskriften, eller ringer og spør: “….Duuuuu….? Hvordan var det du lagde de dessertgreiene som var så godt?”

Oppskriftboka skrevet med penn på papir begynner å bli full, og den er jo litt kjedelig uten bilder. Så da fant vi ut at hvorfor ikke dele det via en blogg!

Hjemme så lager vi litt krydder og kanari, noen ganger fra scratch og ofte med litt juks.

Vi har tagget oppskriftene med hva som behøves av evner for å få til retten:

 

Dugelig: For den som koser seg på kjøkkenet og har satt av god tid.

 

Kurant: For den gjennomsnittlige kjøkkenfareren.

 

No skills required!: Amøbe-safe! Kan-ikke-gå-galt oppskrifter for de som normalt ikke beveger seg inn på et kjøkken.

 

Skal prøve å få lagt ut middagstips regelmessig! Har du en oppskrift du vi dele, send en mail til: fabian@avesta.no med bilde, så legger vi den gjerne ut med hilsen fra deg.

 

Hilsen Jeanette & Fabian

Kontaktskjema:

Ønsker du å komme i kontakt med oss i Krydder & Kanari? 

Bruk gjerne skjemaet under, så skal vi svare deg så raskt vi kan!

    Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Privacy Policy samt Terms of Service er gjeldende.