Fylte pitabrød

Fylte pita - servert

Fylte pitabrød

VanskelighetsgradNo skills required!

Kjapp og enkel middag. Fin variant hvor man kan klargjøre alt, sette det på bordet, og gjestene kan selv velge hva de vil fylle pitabrødet med.
Oppskriften gir middag til to personer.

Mengde4 Porsjoner
Total tid20 minutter
 250 g storfekjøtt
 4 stk pitabrød
 1 pk Chop suey wok sauce
 1 stk fersk rød chili
 Det du vil ha av grøntFor eksempel: Mais, isbergsalat, tomat, løk og paprika
 Rømmedressing
 Fetaost eller annen type ost
1

Husk å sette på ovn til pitabrød først, så dette går så raskt som mulig

2

Del kjøtt i terninger.
Brun kjøttet i litt olje.
Tilsett woksaus og finhakket chili.
La sausen koke inn i noen minutter på middels høy varme.

3

Kutt opp grønnsaker og server.
Lettvint mat hvor man kan mikse og velge ingredienser selv.
God middag!

Pita - plukk og mix

Ingredients

 250 g storfekjøtt
 4 stk pitabrød
 1 pk Chop suey wok sauce
 1 stk fersk rød chili
 Det du vil ha av grøntFor eksempel: Mais, isbergsalat, tomat, løk og paprika
 Rømmedressing
 Fetaost eller annen type ost

Directions

1

Husk å sette på ovn til pitabrød først, så dette går så raskt som mulig

2

Del kjøtt i terninger.
Brun kjøttet i litt olje.
Tilsett woksaus og finhakket chili.
La sausen koke inn i noen minutter på middels høy varme.

3

Kutt opp grønnsaker og server.
Lettvint mat hvor man kan mikse og velge ingredienser selv.
God middag!

Pita - plukk og mix

Fylte pitabrød