
04 nov Kikert- og bønnesalat med hjemmelaget dressing og svinekoteletter
En lettvint, sunn og god middag som jeg fant på Matprat.no.
Salaten lager jeg ofte til andre middager som for eksempel ovnsbakt, honningglasert laks eller baconsurret kyllingfilet.
Oppskriften gir rikelig med mat til 2 personer.
Finn fram alt du trenger.
Begynn med å steke kotelettene med olje, salt og pepper. Start på høy varme i noen minutter på hver side, senk deretter temperaturen og snu jevnlig på de mens du tilbereder resten.
Stek kikertene i litt olje med chilikrydder i 5 minutter. Kikertene tas til side.
Grovhakk tomatene og skjær fetaosten i terninger. Sett alle ingrediensene til salaten i en bolle.
Finhakk hvitløk, sjalottløk og basilikum.
(Jeg brukte en veldig stor sjalottløk og et forvokst fedd hvitløk, så det ble en ganske fremtredende løksmak på dressingen. Så bruk gjerne en liten sjalottløk og ett lite fedd hvitløk.)
Bland alle ingrediensene til dressingen i en liten skål og smak til med salt og pepper.
Bon appétit!
Ingredients
Directions
Finn fram alt du trenger.
Begynn med å steke kotelettene med olje, salt og pepper. Start på høy varme i noen minutter på hver side, senk deretter temperaturen og snu jevnlig på de mens du tilbereder resten.
Stek kikertene i litt olje med chilikrydder i 5 minutter. Kikertene tas til side.
Grovhakk tomatene og skjær fetaosten i terninger. Sett alle ingrediensene til salaten i en bolle.
Finhakk hvitløk, sjalottløk og basilikum.
(Jeg brukte en veldig stor sjalottløk og et forvokst fedd hvitløk, så det ble en ganske fremtredende løksmak på dressingen. Så bruk gjerne en liten sjalottløk og ett lite fedd hvitløk.)
Bland alle ingrediensene til dressingen i en liten skål og smak til med salt og pepper.
Bon appétit!