Lavkarbo vafler

Gode vafler - god samvittighet

Lavkarbo vafler

VanskelighetsgradNo skills required!

Vafler er alltid godt! Kjapp og enkel oppskrift.
Skal du spise de med syltetøy og rømme, da følger du oppskriften. Skal du kanskje spise de med skinke og smeltet ost, da kan du droppe sukker og kardemomme.
Oppskriften gir to vafler.

Totaltid15 minutter
 2 stk egg
 2 ss brun sukkererstatning av Erythritol, feks SUKKR GULL(karbohydrater som ikke tas opp i kroppen)
 1,50 dl sæterrømme
 ½ dl mandelmel
 1 ss fiberhusk
 ½ ts bakepulver
 ½ ts salt
 ½ ts kardemomme
1

Bland ingrediensene godt sammen i en bolle.
La røra svelle i noen få minutter mens vaffeljernet blir varmt.
Stek, server og nyt!

Ingredienser

 2 stk egg
 2 ss brun sukkererstatning av Erythritol, feks SUKKR GULL(karbohydrater som ikke tas opp i kroppen)
 1,50 dl sæterrømme
 ½ dl mandelmel
 1 ss fiberhusk
 ½ ts bakepulver
 ½ ts salt
 ½ ts kardemomme

Fremgangsmåte

1

Bland ingrediensene godt sammen i en bolle.
La røra svelle i noen få minutter mens vaffeljernet blir varmt.
Stek, server og nyt!

Lavkarbo vafler