Lavkarbobrød

Lavkarbobrød

Lavkarbobrød

VanskelighetsgradNo skills required!

Kjapt og lettvint lavkarbobrød. Denne oppskriften fikk jeg fra en venninne, og jeg trodde ikke det fantes en oppskrift på lavkarbobrød som er så enkel og god som denne. Anbefales uavhengig om du unngår karbohydrater eller ikke! Også veldig god som pizzabunn. Oppskriften gir ca 8 skiver.

Gir8 Porsjoner
Totaltid25 minutter
 5 stk egg
 2 ss fiberhusk
 ½ ts salt
 1 ts oregano
 200 g revet ost
1

Sett ovnen på 175 grader over- og undervarme.

2

Bland egg, fiberhusk, salt og oregano sammen med en stavmikser.

3

Rør inn osten for hånd.

4

Smør utover et bakepapir til deigen gir et resultat som er ca 1 cm tykt, eventuelt litt tynnere.

5

Stek midt i ovnen i 20 minutter.

6

Del i skiver etter brødet er avkjølt og oppbevar i kjøleskap. Kan også fryses.

Ingredienser

 5 stk egg
 2 ss fiberhusk
 ½ ts salt
 1 ts oregano
 200 g revet ost

Fremgangsmåte

1

Sett ovnen på 175 grader over- og undervarme.

2

Bland egg, fiberhusk, salt og oregano sammen med en stavmikser.

3

Rør inn osten for hånd.

4

Smør utover et bakepapir til deigen gir et resultat som er ca 1 cm tykt, eventuelt litt tynnere.

5

Stek midt i ovnen i 20 minutter.

6

Del i skiver etter brødet er avkjølt og oppbevar i kjøleskap. Kan også fryses.

Lavkarbobrød