Lynkjapp pizza

Juksepizza - servert

Lynkjapp pizza

VanskelighetsgradNo skills required!

I går prøvde vi noe nytt: Santa Maria Pizza Tortilla. Har sett de i butikkhylla, men synes ikke de så spesielt spennende ut. Men så tenkte vi til slutt, why not? Og de var supergode, da de var tynne og herlige sprø som italienske pizzabunner! Oppskriften er ment som inspirasjon. God middag!
Gir fire små pizza.

Totaltid20 minutter
 1 pk Santa Maria Pizza Torilla
 150 g chorizopølse
 200 g revet ost
 200 g pizzasaus
 40 g spekeskinke
 30 g ruccola
 2 stk aromasopp
  stk løk
  stk rød paprika
 6 ts pesto
 70 g mais
1

Sett ovnen på 250 grader.
Start med å legge pizzasaus og ost på alle fire bunnene.
Legg på oppdelt chorizo, løk i ringer, mais og strimlet paprika på to av bunnene. Kværn over litt salt og pepper på toppen.
På de to siste, legger du ruccola og spekeskinke. Smør litt pesto på her og der. Legg skivet sopp på toppen.

2

La de steke i 10 minutter. Server med rømmedressing
Mannens reaksjon på chorizo pizza etter én tygge var: "Dette må vi lage igjen!" Og etter en smak på skinkepizza: "Mmmmm. Like god som den man bestiller på restaurant!" Just saying. Super-enkelt og godt!
God middag!

Ingredienser

 1 pk Santa Maria Pizza Torilla
 150 g chorizopølse
 200 g revet ost
 200 g pizzasaus
 40 g spekeskinke
 30 g ruccola
 2 stk aromasopp
  stk løk
  stk rød paprika
 6 ts pesto
 70 g mais

Fremgangsmåte

1

Sett ovnen på 250 grader.
Start med å legge pizzasaus og ost på alle fire bunnene.
Legg på oppdelt chorizo, løk i ringer, mais og strimlet paprika på to av bunnene. Kværn over litt salt og pepper på toppen.
På de to siste, legger du ruccola og spekeskinke. Smør litt pesto på her og der. Legg skivet sopp på toppen.

2

La de steke i 10 minutter. Server med rømmedressing
Mannens reaksjon på chorizo pizza etter én tygge var: "Dette må vi lage igjen!" Og etter en smak på skinkepizza: "Mmmmm. Like god som den man bestiller på restaurant!" Just saying. Super-enkelt og godt!
God middag!

Lynkjapp pizza