
12 apr Lynkjapp pizza
I går prøvde vi noe nytt: Santa Maria Pizza Tortilla. Har sett de i butikkhylla, men synes ikke de så spesielt spennende ut. Men så tenkte vi til slutt, why not? Og de var supergode, da de var tynne og herlige sprø som italienske pizzabunner! Oppskriften er ment som inspirasjon. God middag!
Gir fire små pizza.
Sett ovnen på 250 grader.
Start med å legge pizzasaus og ost på alle fire bunnene.
Legg på oppdelt chorizo, løk i ringer, mais og strimlet paprika på to av bunnene. Kværn over litt salt og pepper på toppen.
På de to siste, legger du ruccola og spekeskinke. Smør litt pesto på her og der. Legg skivet sopp på toppen.
La de steke i 10 minutter. Server med rømmedressing
Mannens reaksjon på chorizo pizza etter én tygge var: "Dette må vi lage igjen!" Og etter en smak på skinkepizza: "Mmmmm. Like god som den man bestiller på restaurant!" Just saying. Super-enkelt og godt!
God middag!
Ingredients
Directions
Sett ovnen på 250 grader.
Start med å legge pizzasaus og ost på alle fire bunnene.
Legg på oppdelt chorizo, løk i ringer, mais og strimlet paprika på to av bunnene. Kværn over litt salt og pepper på toppen.
På de to siste, legger du ruccola og spekeskinke. Smør litt pesto på her og der. Legg skivet sopp på toppen.
La de steke i 10 minutter. Server med rømmedressing
Mannens reaksjon på chorizo pizza etter én tygge var: "Dette må vi lage igjen!" Og etter en smak på skinkepizza: "Mmmmm. Like god som den man bestiller på restaurant!" Just saying. Super-enkelt og godt!
God middag!