Omelett med chorizo

Omelett - servert

Omelett med chorizo

VanskelighetsgradNo skills required!

Jeg hadde lyst på noe lett og sunt til middag, og fikk tips fra en venninne om å gjøre det helt enkelt med en omelett og en salat på siden. Denne er også god som lunsj for eksempel på nystekt brød.

Koketid20 minutterTotaltid20 minutter
 2 stk sjalottløk
 6 stk shitake sopp (eller annen sopp, feks sjampinjong eller aromasopp)
 4 stk egg
 4 ss vann
 50 g chorizo
 fersk gressløk
1

Hakk sopp og løk i små biter. Stek i pannen med litt smør og olje. Bland egg, gressløk, vann, salt og pepper i en bolle med en gaffel. Når du har fått en jevn røre, del chorizo i biter og rør inn. Hell blandingen over den stekte soppen og løken.

2

Skru ned til middels varme og legg lokk over. La omeletten være til den bobler opp/blåser seg opp. Da kan du dra den til siden, og omeletten er klar. Server med salat eller brød.

Ingredienser

 2 stk sjalottløk
 6 stk shitake sopp (eller annen sopp, feks sjampinjong eller aromasopp)
 4 stk egg
 4 ss vann
 50 g chorizo
 fersk gressløk

Fremgangsmåte

1

Hakk sopp og løk i små biter. Stek i pannen med litt smør og olje. Bland egg, gressløk, vann, salt og pepper i en bolle med en gaffel. Når du har fått en jevn røre, del chorizo i biter og rør inn. Hell blandingen over den stekte soppen og løken.

2

Skru ned til middels varme og legg lokk over. La omeletten være til den bobler opp/blåser seg opp. Da kan du dra den til siden, og omeletten er klar. Server med salat eller brød.

Omelett med chorizo