Pinnebrød

Pinnebrød - Høstkos

Pinnebrød

VanskelighetsgradNo skills required!

Hurra! Endelig er høsten her! Hva med grilling i glørne på et bål på mørke høstkvelder? Dra på tur og ta med pinnebrøddeig i sekken, enkelt å ta med og lett å snurre rundt en pinne før grilling. Kjapp å lage, og veldig populær på tur. Gir nok pinnebrød til familien pluss venner.

Forberedelsestid5 minutterKoketid8 minutterTotaltid13 minutter
 500 g meljeg bruker ofte 50/50 med spelt og hvetemel
 2 ts bakepulver
 5 ss sukker
 1 ts salt
 1 dl matolje
 2 dl lunkent vann
1

Her kan du smaksette med ekstra ingredienser etter eget ønske. Jeg kan foreslå enten oregano, stekte baconbiter, ost eller soltørkede tomater.
Start med å blande det tørre i en bolle. Spe med vann og olje til deigen har en smidig konsistens. Sett kjølig fram til den skal brukes.

2

Ta en bit av deigen og snurr rundt en pinne eller en pølse.

3

Vend på pinnen mens brødet stekes på glørne i et bål.

4

Bålkos på sitt beste!

Ingredienser

 500 g meljeg bruker ofte 50/50 med spelt og hvetemel
 2 ts bakepulver
 5 ss sukker
 1 ts salt
 1 dl matolje
 2 dl lunkent vann

Fremgangsmåte

1

Her kan du smaksette med ekstra ingredienser etter eget ønske. Jeg kan foreslå enten oregano, stekte baconbiter, ost eller soltørkede tomater.
Start med å blande det tørre i en bolle. Spe med vann og olje til deigen har en smidig konsistens. Sett kjølig fram til den skal brukes.

2

Ta en bit av deigen og snurr rundt en pinne eller en pølse.

3

Vend på pinnen mens brødet stekes på glørne i et bål.

4

Bålkos på sitt beste!

Pinnebrød