
01 okt Pinnebrød
Hurra! Endelig er høsten her! Hva med grilling i glørne på et bål på mørke høstkvelder? Dra på tur og ta med pinnebrøddeig i sekken, enkelt å ta med og lett å snurre rundt en pinne før grilling. Kjapp å lage, og veldig populær på tur. Gir nok pinnebrød til familien pluss venner.
Her kan du smaksette med ekstra ingredienser etter eget ønske. Jeg kan foreslå enten oregano, stekte baconbiter, ost eller soltørkede tomater.
Start med å blande det tørre i en bolle. Spe med vann og olje til deigen har en smidig konsistens. Sett kjølig fram til den skal brukes.
Ta en bit av deigen og snurr rundt en pinne eller en pølse.
Vend på pinnen mens brødet stekes på glørne i et bål.
Bålkos på sitt beste!
Ingredients
Directions
Her kan du smaksette med ekstra ingredienser etter eget ønske. Jeg kan foreslå enten oregano, stekte baconbiter, ost eller soltørkede tomater.
Start med å blande det tørre i en bolle. Spe med vann og olje til deigen har en smidig konsistens. Sett kjølig fram til den skal brukes.
Ta en bit av deigen og snurr rundt en pinne eller en pølse.
Vend på pinnen mens brødet stekes på glørne i et bål.
Bålkos på sitt beste!