
09 nov Texmex suppe
Posted at 11:56h
in
Enkel, mild og god. Fant også denne på Matprat.no.
400 g ytrefilét av storfe
2 stk løk
1 pose tacokrydder
1 l vann
1 boks hermetiske tomatbønner
100 g spinat
1 neve bladpersille
½ pose nachos
1
Grovhakk løk, stek den blank i olje og ha over i en kasserolle.
2
Strimle kjøttet, brun det og ha også over i kasserolle.
3
Ha i krydderet. Tilsett vann, kok opp og la koke i 10 minutter.
4
Tilsett bønner og la koke ytterligere 5 minutter.
5
Bland i spinat og bladpersille rett før servering.
Server med nachos.
Ingredients
400 g ytrefilét av storfe
2 stk løk
1 pose tacokrydder
1 l vann
1 boks hermetiske tomatbønner
100 g spinat
1 neve bladpersille
½ pose nachos
Directions
1
Grovhakk løk, stek den blank i olje og ha over i en kasserolle.
2
Strimle kjøttet, brun det og ha også over i kasserolle.
3
Ha i krydderet. Tilsett vann, kok opp og la koke i 10 minutter.
4
Tilsett bønner og la koke ytterligere 5 minutter.
5
Bland i spinat og bladpersille rett før servering.
Server med nachos.