
05 sep Thaos fajita med blåskimmelost
En litt annerledes oppskrift som bare er KNALLGOD. Her skal smakene fungere sammen, så ikke utelat noen av ingrediensene. Du vil bli veldig overrasket over at du faktisk liker denne kombinasjonen selv du ikke spiser blåmuggost til vanlig.
Oppskriften er beregnet for middag til to personer.
Finn fram alt du trenger.
Stek mais i en egen panne med salt og pepper. Bruk litt olje hvis nødvendig.
Denne kan stå på middels lav varme mens du klargjør resten av retten.
Finhakk rødløk, hvitløk og chili. Tilsett avokado i terninger og klem ut saften av en halv lime. Bland sammen.
Sett i kjøleskap fram til servering.
Skjær opp kjøttet og brun det i pannen med litt olje eller smør.
Tilsett saus og la putre i noen minutter til sausen tykner.
Skjær ost i tynne skiver, varm tortillalefsene og server med ruccola og rømme.
Litt av alt i en lefse, brett eller rull sammen.
Nyt;)
Ingredients
Directions
Finn fram alt du trenger.
Stek mais i en egen panne med salt og pepper. Bruk litt olje hvis nødvendig.
Denne kan stå på middels lav varme mens du klargjør resten av retten.
Finhakk rødløk, hvitløk og chili. Tilsett avokado i terninger og klem ut saften av en halv lime. Bland sammen.
Sett i kjøleskap fram til servering.
Skjær opp kjøttet og brun det i pannen med litt olje eller smør.
Tilsett saus og la putre i noen minutter til sausen tykner.
Skjær ost i tynne skiver, varm tortillalefsene og server med ruccola og rømme.
Litt av alt i en lefse, brett eller rull sammen.
Nyt;)